zaterdag 15 augustus 2015

Voor wie:
Voor iedereen vanaf 6 jaar met een gewone fiets, mountainbike, crossfiets of citybike (geen racefiets). Speciale kleding of sportfiets is dus niet nodig.

Valhelm:
Een valhelm is verplicht. Mocht je geen valhelm hebben dan kun je (gratis) een valhelm van de organisatie lenen. Deze valhelm kun je bij de inschrijving ophalen. Valhelm wordt beschikbaar gesteld door Rabobank Maashorst. 

Doel:
Deze wedstrijd wordt georganiseerd om de jeugd kennis te laten maken met de wielersport. Daarom willen we de wedstrijd voor iedereen zo laag drempelig houden. 

Parcours:
De wedstrijd zal plaats vinden op een afgesloten parcours. De jeugd fietst op een aangepaste ronde van 1 km, deze ronde is voor iedereen vanaf 6 jaar goed te doen (ook op een gewone fiets). De eerste ronde zal er een mountainbiker van de organisatie voorop rijden, zodat de renners goed kunnen zien waar ze moeten fietsen. Tevens is het mogelijk om het parcours voor de wedstrijd te verkennen.

Programma:
Om 16.00 uur start de categorie 6 t/m 9 jaar. Deze wedstrijd duurt 10 minuten.
Om 16.15 uur starten de categorieën en 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar. Deze wedstrijden duren 15 minuten. 

Het volledige programma is hier te vinden. 

Categorie:

De categorie wordt bepaald aan de hand van de leeftijd op 16 augustus 2014. Dus als je bijv. op 15 augustus 10 jaar wordt, dan start je bij de 10 t/m 12 jarigen. Mocht je op 17 augustus jarig zijn en 10 jaar worden, dan start je nog bij de 6 t/m 9 jarigen.

Inschrijven:
Inschrijfgeld is € 3,00 excl. € 5,- borg voor het rugnummer.


Lokatie:
De start en finish is in de Rector Mulderstraat in Melderslo. 

Informatie:
Voor vragen, mail of bel naar: 
Tel: 077 - 4632990 
E-mail: MTBstreetrace@hotmail.com